Paintballaddict – csak így, simán…

MPL-WBALL 1. forduló 2009. 06. 20.

Posted in Hírek, Verseny, Woodsball by Tacepao on 2009/06/02

mpl_icon E hónap huszadikán kerül megrendezésre az MPL-WBALL szekciójának első fordulója! Ha csak a lényegre (kiírás, nevezés, ilyesmik) vagy kíváncsi kattints ide!

Ha viszont egy kicsit többre is akkor olvass tovább!

MPL azaz Magyar Paintball Liga.

Ezidáig csak lufis pályás – Airball – versenyeket rendeztek a srácok, de most nyitnak a “mostohagyerek” a woodsball stílus irányába is! Bevallom, már a 3M, azaz az airball sorozatuk is felkeltette az érdeklődésemet, de ez a lehetőség egyenesen felvillanyozott!

Végre! Végre valahára olyan verseny amibe én is szívesen beneveznék. Nem mintha eddig nem rendeztek volna ilyen stílusban versenyeket (lásd pl. Kárpátia), csak azokra valahogy nem volt kedvem nevezni, csapatot szervezni. Erre viszont van…

…azaz volt! Mert az első forduló részemről sajnos kimarad. Sajnos csapattársaimmal, akikkel az utóbbi időkben együt játszom és járok scenariokra, nem sikerült összehoznunk egy csapatot! Pedig csak négy ember kellett volna! Viszont a pénz (mi más) közbeszólt! A kollektív finanszírozás megvalósíthatatlan. Nekem volt egy olyan tartalék ideám, hogy, majd megfinanszírozom akkor én, de ez sem jött össze, mivel a “bevételeim” nem úgy alakultak, hogy ezt lehetővé tegyem…

Sajnálom. Pedig bizos jó móka lett volna! Ezúton is bíztatok minden paintballost, hogy ne tétovázzon, nevezzen! A szervező srácok profizmusa és remélem töretlen lelkesedése a paintball versenyek, rendezvények szervezése iránt, a garancia arra, hogy mindenki jól fogja érezni magát a játékon! És a következőn már biztos, hogy ott leszek!

Habár lehet, hogy már az első fordulón is! Viszont csak nézőként, már ha haza nem zavarnak… 😉 🙂

Reklámok
Tagged with: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: