Paintballaddict – csak így, simán…

És a marker lő tovább…

Posted in Gépház by Tacepao on 2010/02/06

A közelmúltban, a Festéklövész.info-n írtam egy olyan hülyeséget, hogy bevonom oda az Addict-ot és ott írom tovább a személyes hangvételűbb bejegyzéseimet. Mára beláttam, ez hiba volt. Van a történetben olyan mozzanat, ami habár paintball, nem keverhető bele a Festéklövész.info informatív, tájékoztató szerepkörébe.

Itt van rögtön az EXWT, az airball csapat, melynek tagja vagyok. Kalandokat élünk át és ezek igazán nem biztos, hogy mindenkit érdekelnek. Meg a lövész nem is az Ex reklámozására szolgál. Szóval van, lesz olyan történet, amit szívesen kiírok magamból, de nem a lövészen.

Aztán itt vannak a felszerelésem körüli mizériák. “Titkos” markerek és egyéb hülyeség. Az én hülyeségem, de talán szórakoztató.

Aztán vannak videók, amik nem biztos, hogy teljesen a lövész profiljába illeszthetők. Most is van a gépemen két ilyen, és úgy gondolom ezeket is érdemes megosztanom itt.

Szóval, az Addict marad. Bejegyzések lesznek. Azon kevesek, akik pedig megtisztelnek azzal, hogy el is olvassák őket, remélem jól szórakoznak majd rajtuk! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: