Paintballaddict – csak így, simán…

Az EXWT és az MPL2010 1. forduló

Posted in Airball, Verseny, Videó by Tacepao on 2010/02/21

Azzal kezdeném, hogy én egy barom vagyok és az EXWT egy nagyszerű csapat, amiben nagyon sok lehetőség rejtőzik.
Az MPL egy fantasztikus élmény volt és az EXWT három új tagja: Martin, Ármin és Gábor nagyszerűen teljesítettek! Természetesen a régi csapattagok most is kitettek magukért, hiszen Zümi (Gabi) is remek teljesítményt nyújtott és Kapó is jól helytált „statiszta” operatőri szerepében!
És hogy miért barmoltam le magam? Egyszerű: az EXWT a legutóbbi versenyén mindössze egy mérkőzést tudott „nyerni”, azt is Balázska segítségével, aki reklamálása miatt leléptette csapatát.
Most viszont az első fordulón, még ha az utolsó is lett a csapat, önmagához képest sokat fejlődött, hiszen két mérkőzést is sikerült hoznia!

Természetesen az eredménytől nem vagyok hasra esve, csak azt akarom írni ezzel, hogy az EXWT csapattagjaiban jó potenciál, kiaknázható tehetség rejtőzik, amit remélem idővel sikerül majd a felszínre hoznunk!
Martin és Ármin, ha hibákkal is, de jól teljesítettek. Gábor pedig hozta a woodsballos rutint, ami igaz a versenyen kevés volt de jó alap a jövőre nézve.
Zümin, így a videókat vágva-nézve, rengeteg fejlődést vettem észre, aminek külön is örülök! És itt nem a legújabb játékszerére, egy DM8-asra gondolok, hanem a játékstílusában fejlődött sokat.
Magamról inkább semmit. Lehordani nem akarom magam, fényezni pedig nincs miért. Egy biztos: nagyon nehéz „kvázi csapatkapitányként” és a Festéklövész.info szerkesztőjeként jelen lennem egyszerre és mind a két szerepemben maximálisat teljesítenem. Az első győztes mérkőzésünk utáni „gyógyszer elgurulásom” is ebből a tudathasadásos állapotból származhatott. Olyan adrenalin tolulásom volt, hogy aki csak körülöttem állt, szinte mind lehordtam… elnézést ezért.

Mivel öten indultunk aktív játékosként és forgattuk a játékosokat mérkőzésről-mérkőzésre, így nem igazán adott jó lehetőséget a kilenc mérkőzés, hogy eltaláljuk az optimális felállást.
Optimális az volna, ha az ilyen három fős versenyekre két-két összeszokott hármasban tudnánk kiállni. Jó volna, ha sikerülne végre egymás ellen-egymással edzenünk, úgy hogy felfedezzük gyengéinket és erősségeinket. Az előbbiből nyilvánvalóan jelenleg több van. A kommunikáció hiánya még mindig probléma, habár mutatkozik benne némi fejlődés. Az összejátszás, a csapatként dolgozás a pályán még nagyon siralmas. És most is küzdöttünk a felszerelésünk „alsó kategóriás limlom” szindrómájától. Martin behalt boardjától, Armin ION-jának beállításán át, az én ismét bedöglő táramig (és a trehányságomból eredő marker hibámig) ismét minden előfordult. De észrevehetően gördülékenyebben és kevesebb görccsel vettük ezeket az akadályokat. A technikai akadályokat persze, ha akartuk volna sem biztos, hogy el tudtuk volna hárítani Izrael Dávid önzetlen segítsége nélkül, aki felszerelésünkön keletkező „lyukakat” saját cuccaival igyekezett betömni. (Most már tuti, hogy kell egy Rotor, egy ilyen maxi méretű héjjal, nagyon bejött!)

Ráadásul még a mérkőzések előtt végigjárta velünk a pályát és igyekezett hasznos tanácsokkal felvértezni minket a játékra. No, ebből sok mindent nem fogadtunk meg, ez is a görcsösségünknek és amatőrségünknek tudható be! Aztán a verseny alatt végig ott volt mellettünk Tony, aki tanácsaival meglátásaival folyamatosan igyekezett segíteni minket. Persze ezek a tanácsok is Dávid tanácsainak a sorsára jutottak. Nagyon sokat kell még tanulnunk. De az út nem járhatatlan és a csapatból senki sem reménytelen, így hiszem és tudom, hogy egy napon az EXWT egy sikeres és jól működő paintball csapattá fog válni! Nem mondom persze, hogy világverő szupercsapattá, de egy a hazai mezőnyben sikeres és eredményes brigáddá kovácsolódhatunk a játékok során!

Ennyit a szövegnek és most adjunk a képi világnak! Íme egy videó-összeállítás, ami az EWXT MPL-en nyújtott szerepléséről készült!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: